OVER ONS

Continuïteit & ondersteuning. Familiaal & klantgericht

Ons bedrijf is opgestart in 1974 door Henk Roosjen. Henk is begonnen als zelfstandig vertegenwoordiger op de Belgische markt voor een Duitse fabrikant van buizen en magneten met toepassing op de poeder- en korrelvormige industrie. Om transparanter te kunnen zijn, werd in 1976 Roosjen NV/SA opgericht.

Ons aanbod van technische componenten voor het productieproces werd al snel uitgebreid naar flexibele slangen, flenzen en ontijzeringsmagneten. Later begon Roosjen zich ook toe te spitsen op het verpakkingsgedeelte en we zijn ondertussen een gekende leverancier van metaaldetectoren en controleweegsystemen.

Onze filosofie was en is nog steeds dat de componenten een aanvulling op het bestaande programma moeten zijn, waarin we snelle en goede service kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten op de Belgische markt. Op deze wijze is Roosjen een goede partner en een sterke vertegenwoordiger van onze leveranciers.

Roosjen is een echt familiebedrijf, dat ondertussen meer als 40 jaar bestaat. Henk Roosjen heeft de fakkel doorgegeven aan zijn zonen Hans & Lykle Roosjen.